YouTube, iPhone'lara ve iPad'ler icin yeni ozellikler eklemeye devam ediyor

 YouTube, iPhone'lara ve iPad'ler icin yeni ozellikler eklemeye devam ediyor

Uzun zamandır beklenen özellik, önce Premium abonelere sunuluyor

Uzun zaman oldu, ancak YouTube sonunda iPhone'lara ve iPad'lere resim içinde resim desteği getiriyor. Kullanıma sunma Premium abonelerle başlarken, yakında en azından Amerika Birleşik Devletleri'nde tüm iOS cihazları için kullanılabilecek.

Resim içinde resim, kullanıcıların uygulama dışında video izlemeye devam etmelerini sağlayarak, bir belge üzerinde çalışırken, web'de gezinirken veya bir fotoğrafı düzenlerken bir klip izlemeyi mümkün kılar. OS düzeyinde resim içinde resim desteği, Apple'ın daha büyük ekranlı cihazlarında şaşırtıcı derecede iyi çalıştığı iOS 14'te iPhone'a geçiş yapmadan önce, ilk olarak iOS 9 ile iPad'de başlatıldı.

Ancak bundan önce YouTube, en azından uygulamada resmi olarak bu özelliği desteklemiyordu. Bazı kullanıcılar iPad'lerinde Safari'de YouTube'u ziyaret ederek resim içinde resim yapabildiler. Ancak YouTube, özelliğin yalnızca ödeme yapan müşteriler için değil, Apple cihazları için resmi olarak kullanıma sunulacağını onayladı . "Picture-in-Picture (PiP), kullanıcıların mobil cihazlarında YouTube uygulamasının dışında aynı anda gezinirken küçük bir mini oynatıcıda YouTube videolarını izlemelerine olanak tanır. PiP'yi iOS'ta YouTube Premium üyeleri için kullanıma sunmaya başlıyoruz ve planlıyoruz. tüm ABD iOS kullanıcıları için de PiP'yi başlatın."

Sadece diğer ülkelere genişlemenin de ihtimal dahilinde olduğunu umabiliriz. Şimdilik kullanıcılar iPhone veya iPad'lerine ücretsiz YouTube uygulamasını indirerek bu özelliğe hazırlanabilirler .

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* * Lütfen, Burada spamlı kelimeler kullanmayin. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir. Hakkınızda İşlem başlatılır.