Petra Marklund - Pengar Lyrics

Petra Marklund - Pengar Lyrics

 Petra Marklund - Pengar Lyrics

 

Jag räkna steg, på 3 märker jag att munnen börjar le på 27, trodde att det skulle ta slut på 35

 

Kunde jag saknar dig en stund  Så himla dumt Ska aldrig mera slösa en sekund Jag var så jävla naiv men allting har sin tid Det är min filosofi Jag behöver inte dig Dina pengar är dina svarta moln  Ja, den går när de regnar Jag behöver inte dig Dina pengar, mina tårar är mitt guld Mitt hjärta mina strängar Dina pengar

 

Jag ser en sten Det måste varit den som trilla ner och blev en strand Där varje sandkorn har ett namn där ligger du på en bädd där du hör hemma Jag zoomar ut o herregud va liten du blev

 

En prick på kartan, en liten kyss som satan Slänger ett tillbaka Jag behöver inte dig  Dina pengar är dina svarta moln  Ja, den går när de regnar Jag behöver inte dig Dina pengar, mina tårar är mitt guld Mitt hjärta, mina strängar Dina pengar Behöver inte dig Mina strängar

När mörkret faller kan jag se Ögon som gnistrar Hur vackert är inte det? Nej du är ingen (Jag är ingen) Du är ingen siffra

 

Jag behöver inte dig  Dina pengar är dina svarta moln  Ja, den går när de regnar  Jag behöver inte dig Dina pengar, mina tårar är mitt guld Mitt hjärta, mina strängar  Dina pengar Behöver inte dig Mina strängar Gör din grej

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* * Lütfen, Burada spamlı kelimeler kullanmayin. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir. Hakkınızda İşlem başlatılır.